Welcome Me, Welcome You All

11/01/2007

Assalamualaikum wbt. Indah rasanya dapat kembali menulis blog. Hahah. Nak tau the real reason Add pindah ke blogspot ni? Sebab I think there’s some shit kat akaun blogdrive lama Add tu. Aderla beberapa reason lain yang Add rasa tak perlu nak diceritakan.
Well, what’s the story for the first entry ah? Sekarang ni Add rasa lega sebab dah kembali berbaik dengan bos Add. Add dah seminggu tak bertegur sapa dengan dia. Perempuan yang dah mencapai tahap MENOPOUSE, faham-fahamla kaedahnya. Hua hua. Semua tak kena. Adala hari tu Add datang keje lambat, terus dia naik angin dan hempas-hempas barang kat atas meja. Then terus tak cakap apa-apa ngan Add. Add lambat memang sebab Add yang salah. Add lambat bangun sebab penat sangat. Dia gak yang suruh Add overtime sampai kul 11 malam malam sebelum tu. Dua hari berturut-turut lak tu. Dia ingat Add ni transformers ke? dahla gi kerja jalan kaki, bukan di hantar oleh Pos Malaysia OK!

Bagi Add as a bos, I mean in a Professional way, dia patut tanya Add kenapa Add lambat. Every mistake has their own reason kan? Add lak jenis tak kuasa bila Add datang kat dia dengan tujuan nak berterus terang, tapi dia bvuat Add macam tunggul kayu mati kat tepi Jalan Raja Muda Kulup yang baru nak tumbuh sejemput cendawan kuning taik tu. So Add pun buat-buat bodoh. Malas nak layan perempuan putus haid ni.

However hari ni dia dah ok ngan Add balik. Mungkin dia dah sedar bahawa tindakan dia tak betul. Atau saja nak ambik berkat Maal Hijrah semalam kot. By the way, Hepi Maal Hijrah to all of You.

~ by adriananatasya on January 11, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: