Hometown Visit

Rasa macam tak kuasa nak menulis. Feel so dizzy. Add terlampau banyak kerja, termasukla pelancongan yang tak dijangka. But however baru-baru ni Add sempat balik kampung kat Kuala Selangor. Tak jemu Add snap gambar kat sana walaupun dah berlori-lori. Bukan apa, Add nak tanam batu nesan kat kubur ayah Add. Dah nak masuk dua bulan dah. Walaupun adik beradik Add yang lain (dari ibu lain) buat endah tak endah, jadi tinggallah Add ngan kakak Add yang uruskan. Nasib baik ada abang ipar Add, kalau tak naya gak.

Waktu perjalanan. Ada satu kemalangan melibatkan lori dan sebuah kereta. tengoklah keadaan lori tu, ngeri kan? Sampai terbalik macam tu. Nasib baik takder saper yang meninggal.

lepas rindu kat anak buah kesayangan, Muhammad Fakhrul Ieman.

Comel tak anak buah Add? Makan aiskrim lak tu.

Daun pokok sukun ni kalau wat head gear letak atas kepala masa photoshoot ok tak? Haha!

Aktiviti senja. membakar ikan keli untuk santapan malam. Sedap Ok! Rugi pada sesaipa yang tak pandai makan ikan air tawar ni.

Belut ni pun nak enterframe? Ada yang geli ke? Sorry! Yang ni Add tak makan.
Orkid kesayangan mak aku. dahla warna putih, cantik bila di ADOBE semalaman. Haha! Rasa cam nak kebas je bawak balik KL. before this ntah berapa banyak pasu aku bawak balik. Tapi ntah apa badi satu pun tak hidup subur. Kena sumpah dek mak aku kot.

Yang ni pun cantik gak. Tapi dia idup dalam pasu besaq. Tak daya nak angkat.

Pemandangan sawah padi masa petang. So nice! Ni Add snap betul-betul kat depan halaman rumah mak Add.

Balik KL lepas rindu kat kucing Add lak. Angel! Huahahah. Nama dia Angel. sebab dia kan putih.

So, esok Add cadang nak wat BBQ kat umah. Bukan kat mana sangat, kat balkoni umah aje. Cadang nak bakaq ayam, daging, sotong, udang dan HOTDOG ( wajib tu!), tapi bukanla hotdog abang umah atas tu yer.. Nanti Add snap pic dan share kat sini ok.

~ by adriananatasya on January 13, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: