Malacca

Belum habis lagi cerita pempuan menopause tu. Semalam aku ambil emergency leave. Kononnya aku nak balik kampung, tapi sebenarnya aku gi jejalan kat Melaka! Hahhaha…dapat gak aku release tension gak. So ni lah jurnal aku sepanjang hari kat sana.daripada gaduh ngan pempuan menopause lebih baik aku mengayat anak ikan kat Mahkota Parade. Wakakak..

12PM – Bowling time kat Ampang Superbowl, Mahkota Parade. Bukan aku yang menangpun. Just no 2 je. Tu semua gara-gara ditegur oleh seseorang kat situ, hingga aku jadi ala-ala penasaran sekejap, dan terus bola yang aku baling masuk longkang. Tapi aku takkan dapat lupakan ke CUTE-an budak tu.


Malam lak aku singgah kat kedai CD haram. hampir-hampir aku kena tahan polis sebab kelekaan memilih Cd. Aiyoh..pengalaman ngeri ok!

6PM – Pantai Puteri, Tengkera. kali ni pergi mandi laut lak. Aku saja je mandi kat area yang banya cik tan. Seronok tengok body diorang, especially bila diorang bangun dari air. Tetiba mata aku tertumpu kat satu part tu je. Mati ker mak????

~ by adriananatasya on January 16, 2008.

2 Responses to “Malacca”

  1. cantik gmbr2 yg diambil…kalau pelancong luar negara tgk mesti dia nak pergi melaka punyalah…well they should…

  2. sure lah meen… mak rasa melaka paling majmuk kat malaysia ni taw… semua bangsa tak kisah makan di kedai yang diusahakan oleh bangsa apa sekalipun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: