Tingtong

Patut ke perjalanan dari KL ke Melaka kelmarin jadi huru hara? Yes u’olls kalau Miss Kelana ikut sekali. Dia yang perasan diva paling cantik pastinya akan mengelamkabutkan suasana. Makan kat KFC hentian rehat Seremban pun kecoh. Bukan apa, Miss Kelana sibuk mengayat anak ikan yang dia kata kendu tapi pada mata mak haprak je. Huhu.

Miss kelana makan meltz you’olls. Sampai dua set. Kebulor tahap cipan dah ni.

Ini lak makanan mek. Burger yang mnyerupai batang 8 inci. Matilah mek nak nganga luas-luas.

Pose cantik. Motif???

Yang ni bakal sugardaddy mek.

Yang penting dan yang mek tak tahan ialah dia yang feeling-feeling woman tu masuk tandas lelaki. Apa kes?


Bukti Miss Kelana masuk tandas jantan.

Pose dan catwalk ala-ala Giselle Bundchen katanya


Motiff? Mak dapat snap gambar Miss Kelana masa tengah berak. Haruuuu..

So however perjalanan yang dirancang berjalan baik juga walau disertai oleh pondan tingtong ittew. Yang penting mak serik!

~ by adriananatasya on January 26, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: