Bila Handphone Nak Dibaling Ke Dinding

Geram bila HP aku ni asyik buat hal dan hang sajork! Rasa macam nak baling ke dinding. Bila nampak anak ikan rasa cam nak snap gambar dia tapi kena waiting beberapa second, sempat terlepas. Bosan betul la… Sebenarnya memang dah empat kali aku campak ke dinding. So pagi tadi aku masuk kerja lewat, and aku pergi trade in HP gila aku tu kat Pertama Kompleks. RM 700 sajork dia ambik HP mek. Huh! mak beli dulu lebih kureng RM 1400 taw. tetiba kena trade ini separuh harga. Nilah kalau cepat sangat terpengaruh. Elok-elok dulu pakai CyberShot, sibuk nak pakai N-Series. Terus mek ambik keputusan ambik HP murah aje. Nak tau HP ape? SE K810i je. Ok dak? Ikutkan mek nak ambik K850i tapi rasa cam tak berbaloi lak. Lagipun cuma dibezakan oleh pixel or saiz gambar je. Berat lak tu.

~ by adriananatasya on January 30, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: