Interview Esok

Ahah, baru je tadi tak sampai 10 saat tempat yang aku hantar resume semalam tu call aku, mintak datang interview petang esok. Terkejut jap aku. Aku memang berharap sangat dapat kerja kat situ. Sebab utamanya ialah dekat sangat dengan rumah. Jalan kaki cuma lima minit saja. Tu yang best tu. Tampat kerja tu betul-betul kat belakang Masjid Taman Putra Perdana, Mati ker mek???? Tapi tak kisahla kan? Apa yang nak dirisaukan sangat. Lagipun aku memang perlukan kerja sekarang ni. Dah 3 hari menganggur ok. Tengok!!! Baru 3 hari dah risau!

Tapi aku lagi risau pasal interview esok ni. Setakat ni aku tak pernah langsung gagal dalam semua interview yang aku lalui untuk setiap kerja yang dah aku buat. Tapi esok tak tahulah. Risau gila ni. Aku tengok bos kat situ macam alim ulama’ aje. Siap lagi dalam iklan tu tulis ‘MENUTUP AURAT’ Matila mek!!!! Tapi walau macam manapun aku harap aku akan dapat kerja kat situ.

~ by adriananatasya on February 5, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: