Happy Chinesse New Year

U’olls. Add nak ucapkan selamat tanun baru cina pada sesiapa yang menyambutnya. Add sambut ke? Sorryla..takder kena mengena tahun ni. Tahun-tahun lepas sambut gak.
Yang best masa CNY ni adalah segala-galanya berwarna merah. mek suker warna merah taw. Dari kad raya dorang sampaila ke baju. Add pun tak ketinggalan shopping pakaian warna merah sampai lingerie pun kaler merah taw. Merah ittew berani kan? Or merah ittew darah haid? Aiyooooh.. takutla mek.
Well, satu lagi sebab kenapa mek suke tahun baru cina adalah kerana adanya PROSPERITY BURGER kat Mc’Donald. Hahha. Add suker giler baik daging ataupun ayam. Memang tiap tahun tak pernah miss. Tahun ni ada foldover lak. Semua sedap. Tapi tahun ni minuman dia adalah green tea, Add tak minat sangat.
By the way.. Add tetap nak ucap Gong Xi Fa Chai pada semua yang menyambut CNY tahun ni. Dengan ucapan.. Ada angpow dak??? Lariikk…

~ by adriananatasya on February 6, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: