Kenduri Besday

Kakak dah gila u’olls. Kakak dah tinggalkan blog kakak ni bersawang, kakak celeburett besday akak semalam dengan bacaan doa selamat. Adess. So not me kan? Tapi takperlah sebab bukan selalu. At least ada gak keberkatan pada hari ulangtahun kelahiran kakak. Memangla pada asalnya ingat nak wat something like birthday party or what. Tak sangka pula boleh jadi doa selamat. Tapi okla tu kan? Daripada kenduri arwah!

Actually kakak kat Melaka ni u’olls. Motif sambut besdat kat negeri bersejarah ni? Biasalah, kaka kan merantau sekarang ni. Dahla menganggur tak kerja lagi. Bila nak dapat job pun tak tawla. Petang tadi sempatla naik Eye Of Malacca tu. Ala yang macam Eye Of Malaysia kat Tasik Titiwangsa tu ler. Aderla beberapa keping pic yang menarik, tapi tak dapat nak upload sebab tak bawak memory card reader. Tadaa…

~ by adriananatasya on February 28, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: