Gila HP



Kakak tengah survey handphone baru sekarang ni. Baru je kakak beli HP SEK810i ni, sekarang dah boring. Rasa macam nak pakai HP lain pulak la. Kakak ada tiga model yang sedang dalam pemikiran kepala hotak bergeliga kakak ni, iaitu Nokia N82, SE K850i atau SE W 960i. N82 dan K850i tu 5 megapixel camera. Manakala W960i tu cuma 3.2 Megapixel, tetapi ada touch screen dan walkman version. Kakak jadi gila kejap.
Lagi gila kalau kaka fikirkan harganya. N82 dan W960 tu kira 2000plus gak la. Cuma K850i tu murah sikit dalam 1500. Camner ek? Kakak bukannya ada sugardaddy nak beli semua ni. Duit simpanan tu aderla sikit. Tapi keinginan tu besar. So kakak target dalam hujung bulan ni atau pertengahan bulan depan kakak akan grab salah satu daripada HP di atas. InsyaAllah.

~ by adriananatasya on March 19, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: