Raksasa kah?


Kakak baru jap tadi bertukar daripada raksasa menjadi manusia semula. Semua gaa-gara mesin fotostat tempat keje kakak yang buat hal secara tiba-tiba. Kakak rasa macam nak tendang dan terajang je mesin bodoh tu. Time orang banyak keje dan urgent nak pakai, time tulah diabuat hal. Cuba korang bayangkan kalau uolls nak main ngan gurlpren uolls and suddenly tiba-tiba dia period? Tak ke sakit hati tahap Gaban??

Ntah hapa hapa ntah silap dan rosaknya. Kakak ni bukannya technician, anak ikan dan jantan simpanan technician banyakla. Kak tengok isi perut mesin ni pun terus kepala hotak kakak jadi bengong. Ini adalah mesin fotostet okkayy..bukan alat sulit. Kalau alat sulit tu kakak terorr je buat.


Lagi satu haram kejadah. Walaupun kakak terrorr bahasa omputeh tapi kalau pasan teknikal mesin ni kakak tetap fail. Kalaulah kakak ada kuasa magic kan senang.


Oklah uolls, kakak nak berehat jap ni. Penat nak memebetulkan mesin bodoh tu. Akhirnya berjaya jugak. Ntah apa-apa yang kakak sepak tadipun kakak tak tau. Kakak nak pikiaq benda-benda yang indah jap. Bungapun jadilah.

~ by adriananatasya on March 24, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: