Pengsan*

Kakak konfiuss. Kakak bengang dan nak pengsan pun ada. Kisah seorang sahabat baik kakak yang telah merampas boyfren dan bakal boyfren kakak. Ini bukan kali pertama atau kedua. Dah banyak kali you’olls.

First time dulu kakak tahu dia curi nombor mamat ni dari hp kakak. sampaikan sekarang ni kakak terpaksa off hp bila mandi. Tapi sampai bila. Bukan kakak tak pernah tegur, tapi dia kata bahawasanya orang macam kakak tak susah nak cari pasangan. Occay.. kakak terima alasan tu. Tapi kakak tak suka. Bukan senang nak cari orang yang leh terima kakak sekarang ni.

Mamat ni biasanya msg akak. Tapi tetiba jer senyap. Sekali tu kakak ternampak gambar dia appear kat hp kawan kakak tu. Terkejut biawak kakak. Dah bersayang hubby bagai.

Yang sekarang ni kakak kenal budak ni baru seminggu. Tiba-tiba dah kena kebas. Pakai mandrem apa agaknya pondan cilaker tu. Lupa pulak kakak nak mention, mana ada anak ikan yang taknak kat dia. Dia kuat spedo. Tak makan pun takpe asalkan dapat bagi dit kat anak ikan. Huh! Menyampah kakak.

Lepas ni kakak kena lebih berjaga-jaga. Nasib baik yang di kebas tu pada kakak tahap biasa-biasa sajork kehensemannya. Kalau kendu nangis jugak kakak. Pada kawan kakak tu, AWASSSSS yer. Pas ni kakak taget nak kebas bf dia pulak. Biar dia rasa apa yang kakak rasa.

Well, esok kakak tak kerja. Bagus jugak kalau kakak pergi picnic ni. Jom jalan-jalan… Nak??? Hahahah

~ by adriananatasya on March 28, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: