Pengsan Lagi

Wahaloooo.. kakak tengah berasap ni dengan satu orang perempuan bertudung yang mengutuk gambar kakak kat tagged.com bermatia-matian. Dia fikir dia cantik? Muka macam beruang kena sambar petir, puki rabak macam tayar bas bocor, hidung macam babi ada hati nak mengutuk gamba kakak? Perempuan apa nih hah?? Kakak dah feeling-feeling transform jadi supergirl nih. Setakat pakai tudung bunga-bunga tu tapi perangai macam setan bangkit dari alam barzakh, nak cakap pasal taubat, kau pergi taubat dulu la. Entah-entah tudung kau tu kau buat lap air mani bangla yang main dengan kau.

Matila kakak terus transform baju. Ko ingat ko canteq yer? Sekali kakak laser kau terus pecah teteq sebelah. Kakak memang pantang dengan orang-orang yang tak seda diri ni. Cantik ke, buruk ke gambar kakak tu yang kau sebok-sebok nak mengeji buat apa? Kalau gambar kau memang cantik ala-ala diedit dek photoshop sehari suntuk takper jugak. Ini tidak… gambar kau lagi huduh tahap cipan mix kawen ngan babi.

Hey betina sundelz! Kenapa muka kau macam taik kambing yang berak kat ladang umah atok aku ha? Ni baju kau ni, takke mendedahkan aurat kau? Pergilah pakai tudung corak bunga-bunga kembang setaman pink kau tu. Nanti mesti ramai mat bangla syok kat kau!

Sabar, sabar. Kakak memang tengah bersabar ni. Dah kakak block pun betina sundels tu Kakak nak menenagkan diri. Yang penting kakak vouge. Kakak nak tukar bajula jadi alim sikit. Nak lawan betina sundels tu. Gerenti kakak lagi cantik dari dia.

Oooops… Gerenti betina tu terbeliak bulu puki kalau nampak kakak dressing macam ni.

~ by adriananatasya on March 31, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: