Cinta?


Aduh… Kakak pening kepala ni. Ada sorang mamat ni menagih cinta kakak. Matila kakak masih pupuler! Masalahnya kakak blur. Cinta bukan perkara yang mudah macam masak maggie. Dua minit jer dah siap.

Well kakak kenal dia ni kat tagged. Setelah merana kerana si dia ni dirampas orang, kakak try to rampas balik mamat ittew dan akhirnya berjaya. Lastly dia dah jatuh hati terusssss kat kakak. Sms dia petang tadi buat kakak separuh pengsan. Kakak speechless. Terus kakak feeling-feeling lagu Adam. Haruskah????? Haruessskahhh? Oh…. Pengsan lagi

Kakak bukan apa. Kakak dah biasa hidup solo you’olls. Kalau setakat anak ikan tu tak payah ceritala. Kakak bukan macam Miss Raihanna a.k.a. Kelana tu yang desperate laki, sampai bf dia ada kat seluruh semenanjung. Setiap negeri ada. (Matila mak kena pelangkung nanti) Kakak hanya perlu berfikir panjang. Nak kena cari pakar kaunseling nih.

~ by adriananatasya on April 2, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: