Go Away!


Kakak sentap baca blog Reezberrihuahuahua tu pasal ayat jantan. Sebab kakak pernah terkena. Tapi takpelah, ittew cerita lama. Ini cerita very the baru one. Tolak cerita tiga hari kakak tak online sebab internet company kakak kena cut. Matilah khan??? Tak sedar diri hari-hari melangut depan pc, keje ntah je mana?

Kisahnyer semalam kakak cerita pasal ada mamat nak melamar kakak. By the way to da left…. to da left sajorklah… (terus ambik wig ala-ala Beyonce dan miming lagu Irreplaceable, Motiffffff?) Kakak bersembang nagn kawan kakak yang juga ex kepada mamat ni malam tadih. Matila hotlink supersaver sekarang 3 hengget dah! Kakak sajorkla nak dengar cerita dia. Kakak sentap sebab dia guna ayat yang sama untuk propose kakak. Dia cakap kat kawan kakak;

‘Hanna, U ni lagi cantik dari Adreanna taw!”

And then bila dia dah putus nagn kawan kakak ittew dan try to lamar me dia kata kat kakak (Well actually sia memang tahu Kakak dan kawan kakak ni berkawan baik)

“Adreanna, U tahu tak U lagi cantik daripada Hanna?”

Matila kakak first-first feeling bangga tahap langit ke-9 dah. Walaupun kakak memang tahu itu adalah kebenaran yang sebenar-benarnya ( tetarpp nak Diva nih*) Kakak baru nak berangan jadi perampas you’olls. Rupanya kakak sendiri tertipu! Padan muke mek! Lagi satu ayat yang buat kakak pengsan ialah;

“Walaupun I ada simpan banyak gambar U, tapi I tetap rindu sesangat kat U. U ada perasaan yang sama macam I tak?”


Tapi kakak tersedar dari pengsan bila kakak dapat tahu itulah juga ayat yang dia gunakan untuk mengorat kawan kakak tu. Terus burung cinta (kekononnya) yang kakak post kat sini semalam tu mati. Innalillah…

Celaka punya jantan! Nak kat aku konon! Tak sedar diri kau tu PLAYBOY or pelirboy whateveerrrrrr. Nasib baik tak tertipu lagi. Huh… Kakak perlukan pakar sakit jiwa sekarang nih. Helppp…

Nahhh!!!! Ambikkkk kau lagu nih!

~ by adriananatasya on April 3, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: