Susah Nak Tido

Firstly u’olls noticed dak ada music player kat bottom of this page? So sekarang korang leh dengar lagu. Yuhuuu… Tapi sorryla kalau korang tak berapa berkenan ngan pilihan lagu akak.
Akak dah malas nak cakap pasal set-set kengkawan yang suka celah bedah atau rampas merampas ni. Kakak nak cakap pasal kawan yang angin tak menentu, moody dan kuat sentap. Nilah kes yang sedang melanda akak sekarang ni ala-ala tsunami gietuh. Housemate akak ni moody dan berangin jew. Dia seolah-olah kalau ada masalah, tak mampu untuk menyembunyikannya, walaupun untuk menjaga hati kawan. Tu belum masuk suka marah-marah tak tentu pasal.

Then akak ni bukan apa. Akak tak suka kawan-kawan housemate yang pemalas. Takkan pinggan lepas makan pown malas nak basuh. Akak tak suka kerja tangguh-tangguh ni. Nak tunggu segunung pinggan kat singki tu baru nak basuh ke? Akak tak kisah kalau time akak nak basuh baju, tetiber akak nampak ada baju lain kat dalam bakul. Akak boleh tolong basuhkan. No problem. Tapi takkan akak nak buat semuanya. Nak tolong sidai pon susah. Hai manusia…


Siti tak kisah pown nak asuh pinggan mangkuk ni u’olls. Lagi -lagi kalau untuk mengorat anak ikan yang tengok-tengok Siti basuh pinggan ni. Mesti dorang feeling feeling blue tengok siti main sabun nie khannnn!

Akak buat kesimpulan yang dia ni mungkin ada masalah dan tak nak berkongsi ngan sesiapa. Akak cuma harap dia faham sapa akak dan kawan-kawan yang lain yang ada disampingnya adalah kerana kami ni sayangkan dia.

Kes dua- kes kawan akak si Raihanna yang katanya nak datang KL. Biasalah, jumpa laki-lakinya, skandal dan segala jenis manusia. Biasalah, dia kan diva dalam industri pelacuran nie. Tapi kakak rimas jugak sebab dia akan tidur kat dalam bilik akak. Dulu dia tido dalam bilik kecik, tapi sekarang bilik tu dah convert jadi stor. Hurm.. apa leh buat. Terpaksa. Kalau dia main ngan anak ikan tu terpaksa mak jadi penonton. Ahaks. Susah akak nak tido!



Motif akak tido bogel? Kalau pagi mesti selimut tu dah jatuh ke bawah katil. Then sure wig akak pown dah jadi macam sarang burung gagak khann?

~ by adriananatasya on April 7, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: