Perasaan

Apa perasaan bertemu Ex-boyfrens? Huh.. akak rasa macam nak pitam pun ada. Tengah best-best menari kat dalam club tetiba ada somebody menegur akak. Senyuman dia membuat jantung akak hampir nak tercabut. Walaupun dah lama, tapi masih berbekas di hati. Dialah Roy, orang yang pernah bagi akak sejambak bunga ros putih masa birthday akak, dan sejambak bunga lagi pada hari valentine.

Akak ingat lagi camner kawan akak tolong cakap kat dia yang akak suka kat dia (tanpa mek suruh pown). Suddenly esoknya dia ajak akak dating. Tapi yang takbest tu rupanya kawan akak tu pown ada menyimpan perasaan kat mamat tieww. Oh tidak. Huwaa… Kenanagan Terindah ni! Takperla.. akak ucapkan selamat berbahagia sajork kat dia.

~ by adriananatasya on April 9, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: