Tiberrr Jeww

Akak letih sangat malam semalam. Akak sampai umah pukul 1. Mandi, tengok tv jap citer Disturbia (sebab nak tengok Shia Lebouf yang cute tuh) sampai kul 3, baru masuk tido. Ntah sapa-sapa yang call dan sms akak semuanya akak tak layan. Akak kiranya dah mati malam tai. Lagi haru pagi tadi akak biarkan jam loceng akak berbunyi selama tiga jam. Dahtu lambat pulak pergi kerja sabab jam tu lambat setengah jam. Siapala yang aniaya akak neh. Terkejar-kejar akak nak pergi kerja. Lambat setengah jam. Nasib baik bos akak takde. Kalau ada.. nahas mek.
Lately neh, banyak perkara sadis yang berlaku dalam hidup akak neh. Antara yang paling tak besh ialah bila Raihanna, kawan akak tue putus ngan balak dia kat JB. Sadis sebab akak tak pasal-pasal terlibat sama. Tapi sekarang dah okay dah. Raihanna tu siap chatting cari balak sampai 3-4 pagi laggiew.

Then semalam akak dapat tahu bekas balak akak, Safarin nak kawin ujung tahun ni. Akak sentap jap bila dia jemput akak datang. Time akak berchenta ngan dia dulu.. akak tak drag cam sekarang. So kami ni kira pasangan gay lo. Tiberr jew sekarang dia nak kawin. Mana akak tak sentap. Banyak kenangan manis ngan dia neh. Dia sendiri pon akap benda yang sama masa akak sembang ngan dia semalam. Malah dia lebih ingat peristiwa-peristiwa lama tue berbanding akak. Antaranya termasukla time kami bercumbuan kat atas jambatan kat Tasik Perdana, tiberr jew ada pak imam 2 orang sergah kitorang. Suddenly jew akak jadi atlet pecut 5000 KM. Memang banyak sangatla kenangan manis kami. Tapi bagusla kalau dia nak kahwin khannn? Sob… sob…

Udahla.. malas akak nak ingat sangat semuanyer tue. Akak nak jemput adik angkat akak yang study kat Kuala Langat tu ujung minggu neh. Dia nak lepak umah akak katanyer. Nak bawak dia gi picnic kot. Akak pon dah lama tak gi mandi manda neh.


Akak nak cari bf muka cam ni. Ok dak? Khann akak feeling-feeling cam Megan Fox yang berlakon ngan dia dalam filem Transformers tue

Akak la ni.. Tiberr jew berangan neh.


Ni pon akak gak…. ngan laki akak. Matila mek kena carutz nanti.

~ by adriananatasya on April 15, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: