Apa Yang Akak Beli Semalam?


Yang ni agak berat sikit. Ala-ala nak patah telinga la jugak nak mebawaknya. Tapi akak suka reka bentuknya.


Yang ni macam biasa kita tengok artis pakai. Akak beli sebab akak takde lagi koleksi macam ni.


Sebahagian kecil koleksi akak. Yang selebihnya akak simpan dalam kotak khas

Apa yang akak beli semalam. Nilah.. dah suka jewellery ni, haruslah akak pergi ke Semua House kata Jalan Masjid India tu. Kebetulan pulak akak memang ada hubungan teman mesri gietuwh ngan akak yang kerja kat situ, so akak dapat diskaun 50 peratus untuk anting-anting yang akak beli semlaam. Akak beli dua pasang anting-anting yang very the gedabak dan semestinya ala-ala Beyonce gietuwh. Maka bertambahlah lagu koleksi yang akak ada. Tupon akak rasa akak nak upah Ah Long untuk pergi peras ugut hadeq-hadeq yang tak pulangkan lagi jewellery akak ni. Awasss yew.

~ by adriananatasya on April 20, 2008.

One Response to “Apa Yang Akak Beli Semalam?”

  1. Wakakaaaa..nk upah Along..akak canteq accessori akak tuh..pinjam sat leh tak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: