I’m Totally… Argggghhhhhh!!!!!

Firstly, handphone akak tetiber rosak uols…! Oh tidaks. Bagaimana harues akak call anak ikan or snap gambar curi lagi nih. Suddenly jew masa akak charge.. akak ter off kan handphone akak tu and bila akak nak on kan balik terus tak boleh. Mrasala akak terpaksa pakai handphone cap ayam untuk sementara waktu ni. Kat mana la akak nak repair bende mak alah ni? Melayang lagila duit aku nampak gayanya.


Inilah handphone akak yang buat hal suddenly lepas charge malam tadi. Matilah akak takleh bergayut ngan anak ikan pas ni. Sedih betul. sob… Sob..

Secondly, akak pening ngan Celcom Broadband nih. Adakah akak telah tersalah buat pilihan? Nak kata umah akak ni dalam hutan tidaks jugak, tapi motifff lambat sangat. Very the slowy mowy la uollsss. Takkanlah akak nak pakai Streamix pulak? Kalau Streamyx tu leh bawak jalan-jalan takpela uolls. Akak baru nak maju sikit, tapi ini pulak yang jadi. Hancusss kepala akak ni.


Menatang ni lagi satu hal. Sekejap ok, sekejap dak ok. Akak bukannya duduk kat dalam hutan pedalaman ke. Oops… tempat akak kat Putra Perdana ni tak kira pedalaman ke?



Gitu lah khannn… Nak dekat setengah jam pun takabes download lagi blog akak. Akak memang tengah tension tahap gaban dah ni.

Thirdly, berbalik pada nombor satu kat atas tu. Helppppp!!! Akak tak sanggup hidup tanpa telefon. Somebody must help ni. Mana abang-abang technician hensem yang boelh repair handphone akak ni… datang sini cepat. Tolonglah bantu akak yang teraniaya ni. Tidaksss. Tulah.. dulu taknak berlaki ngan tokeh kedai telefon. Ooops.


~ by adriananatasya on April 20, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: