Gajah

Akak memang tengah mengantuk ni. Tidur satu jam je pagi tadi. Online ampai kul 6. Ntah hapa-hapa yang akak buat, akakpun tak ingat dah. Masuk keje online lagi. Hampehh. Sebelum masuk keje tadi akak hantar handphone akak yang rosak tu ke kedai. Haiyyoo.. hensem betul anak ikan yang kerja kat situ. Terus hilang ngantuk akak.



Sekadar gambar hiasans. Matilah kalau anak ikan tu body macam ni. Harues akak apply je keje kat kedai tu. Dapat tengok hari-hari.

Hari ni hari ke tiga akak berdiet. Matilah khann.. akak taknak tergolong dalam golongan gajah. Nak cepat ambikla obat-obatans. Matila Duromine. Memang akak tak lapar langsung dari pagi sampai ke malam. Tapi akak memang suke menempah maut ni. Gigih katakan.


Akak tak maw jadi macam ni. Takut… nati takder dah jantans nak kat akak. Ngeri.

Akak dah empat hari moody semacam (yes..makan Duromine memang mengubah mood) tapi sebenarnya akak banyak poblem yang menimpa-nimpa. Mesej kat handphone tu berlambak-lambak tak di reply. Akak rasa macam takder mood yang teramat sangat. Pada anak ikan atau jantans-jantans yang sms akak… akak mintak maaf yer sebab tak reply sms korang. Tetibeee.. matilah akak!


Obats yang akak makan dengan gigihnya tanpamengenal erti bahaya. Matilah khann?

~ by adriananatasya on April 22, 2008.

2 Responses to “Gajah”

  1. good luck on your diet. tapikan.. i nak cite jer lah. my fren pernah amik duromine ni, bab mood swing tak yah crite lah but dia kata it effected her health too. i tak ingat lah how it effected.

    You be careful ye dear..i doakan nothing bad will happen to you…again good luck, semoga sukses!

  2. effected kesihatan tu ma be.. sebba akak pun pernah makan ubat ni dulu. Sedikit sebnayak akak tahu juga la… Harap harap ok je.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: