Apa Yang Akak Dapat

Apa yang akak dapat sekemvalian housemate akak dari Turki? Hehe… Ni la yang akak nak cerita ni. Firstly terima kasihla pada dia yang tak pernah lupa nak bagi survenier kat akak (*maila kau kalau tak bagi. Hiks) setiap kali dia pergi mana-mana. Nanti akak belanja makan ikan bakar kat Restoran Halwa. Matila… Apsal akak suka sangat makan kat Restoran Halwa Putra Perdana ni, nanti ajerla akak cerita. Sekarang ni akak nak cerita pasal empat benda yang akak dapat nie. Akak suka sangat. So haruesla kena post gambar-gambar ittew di sini.

Photobucket

Akak dapat topi ini uols… Macam yang Kak Ogy pakai masa konsert pertama AF 6 dulu. Akakpun tak tau bila akak nak pakai ni. Hiks. Mungkin hari raya kot. Temanya la kan.. tetiba nak pakai Arabian time raya. Ni kalau Kelana nampak ni mesti dia nak pinjam buat gi masjid. Dia kan rajin ikut bapak dia pergi sembahyang Jumaat. Oops.. matila mak!

Photobucket

Kain untuk ikat kat pinggang. Very the bising kalau pakai bende ni. Ala-ala nak buat belly-dancing pulak. Bolehla akak buat show lagu Shakira nanti. Oops. Tapi takder maknanya nak belly dancing kalau baru empat baris lagu akak dah tercungap-cungap. Kena tunggu badan akak ni jadi sekeping macam Giselle Bundchen baru boleh belly-dancing. Tetapla kan nak supermodel gietuwh.

Photobucket

Yang ni yang paling dasyatttt! Tops yang penuh ngan sequine. Mati ker akak kalau pakai tops ni pergi jalan-jalan? Opps…. tetiber ada petir kat luar! Akak suka tali-tali ittew. Jenuh la jejans nak bukak tali-tali tu bila time nak rogol akak. Tetiberrr!
Photobucket

Ini akak tak tau apa motifnya. Pembakar Shisha ni wat apa la dia kasi akak. Nak tak nak terpaksa jugak ambik. Buat hiasan je la. Tak pun leh buat umpan untuk anak ikan lepak umah akak ni. Tetiba kan.. Ntahla… akak belum ada idea lagi camana.

Photobucket

Yang ini bukan hadiah untuk akak yew. *Matila! Ini sebenarnya pemandu pelancong diorang kat sana. Hensem kan? Mak terus gersang tengok gambar nih. Hiks! Cuba tengok muka dia. Cute kan? Ni cek nek mesti besar ni. Matilah. Harus mengucap dulu sebelum masuk cek nek tu.. Takut ter meninggal ke, haper ke. Ooops.

~ by adriananatasya on April 24, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: