Tag : KALI PERTAMA

Sebenarnya akak malas nak menulis blog 2-3 hari ni, sebab akak rasa akak dah terlebih menulis (*matilah terlebih gigih) tetapi memandangkan akak pun tengah bosan, keje pun takde, then kena tag lak ngan Meen, so akak rasa akak tulis lah. Matilah makan gaji buta kat sini khannn…
KALI PERTAMA:

Tengok batang lelaki: Time kecik-kecik tu selalula.. tapi first time akak tengok batang yang menghairahkan ialah batang sepupu akak yang time tu dah umur 18 tahun (akak baru 14 tahun time tue) Besar dia punya. Hiksss… Pastu ada bulu-bulu kat pangkal dia. Tapi sekarang ni akak terfikir apa motif dia berbogel kat depan akak? Adakah waktu tu dia ada berniat mahu merogol akak? Oh tidakkkk!! Akak rela! (*tetiba)

Kena fuck: Aiyoohhh… akak kan muslimah sejati. Menjaga dara hingga umur 18 tahun. Hiks. Orang bertuah ittew adalah seorang magkuk hayunn yang hensem. Nasib baik dia nyew kecik jew… So takdelah akak merasain kesakitan yang teramat. Kawan akak si KELANA tu katanya siap baca Bismillah sebelum nak pecah dara tu. Matilah…. Opppsss… petir kuat!

Tengok CD blue: Masa darjah 6. kat umah sorang kawan perempuan. matilah kan… perempuan nih!!!! Yang penting akak diajak oleh seorang pondan vougee (satu sekolah ngan akak) untuk pergi umah minah tu untuk tengok cd ni. Cd tu abang dia punya. Hiks! Tetiba abang dia balik lak. Terus minah tu off kan tv. Lepas tu kitorang buat-buat tengah baca buku. Tetarp kan… nak cover.

Melaccch: Hiks… ngan mak ayam Noamy kat Chow Kit masa umo 18 tahun. Akak pakai mini skirt warna hitam kot kalau tak salah. High heels 4 inci. Akak rasa time tu akakla paling cantik kat situ. Matilah verangan! Nasib baik takde rush. Kalau tak habislah akak. Matilah…. napa akak pecah rahsia akak niiii??? Tapi akak dah insaf uols *sambil betulkan tudung. Ehh… hensemnya anak ikan tu…. Ooopss…

Dragons: Hiks.. Masa darjah 4. Akak pakai baju kebaya mak akak. Meletop occay! Pastu try lak eye shadow akak nyew. Yang penting akak dah feeling diva time tuh. Deanna Yusof pun pengsan kalau tengok akak. Akak pakai bedak cina yang macam batu tu, eyeshadow kaler hijau, penuh dari eye lid sampai kening… (*hahahah… takder maknanya nak smokey eyes zaman tu) Pastu blusher merah menyala, dan tak dilupakan lipstick kaler oren. Hiks. Takdernyew shading hidung, shading dagu masa tu. Tak belajar lagi katanya

So, ittew ajerlah jawapan kepada tag Meen Zuleykha yang cantik jelita lagi bijaksana. Hiks… tetiba puji nih. Oklah uols… akak nak tido… harap-harap bos akak tak datang tme ni. Ngantuk.

~ by adriananatasya on April 30, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: