Layout Baru

Kenapa blog akak jadi putih ni? Hiks. Tu la.. Dah boring dah ngan kaler-kaler sebelum ni, so akak back to basic. Giewtuh! Dalam takde mood ni, ditambah lagi demam yang menyerang secara tiba-tiba, akak memang takde idea nak tulis apa-apa. Tapi akak tetap gigih nak menulis posting baru atas layout baru nih. Yang penting akak boleh letak gambar besau sikit kut? Boleh ke? Ntahla.. nanti akak try.

Photobucket

Photobucket

Hiks… Matilah tak puas hati ngan gambar-gambar kecik sebelum ni. Pasni korang boleh teropong bulu hidung sesaper yang gambarnya akak letak kat blog akak ni. Lariiik…******

~ by adriananatasya on May 2, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: