AIM & AF

Photobucket

Awal konsert. Medley lagu-lagu Tan Sri P. Ramlee. Yang tak best nya napa pakai baju yang sama untuk opening dan nyanyian solo. Buat grand kat Istana Budaya ni, tapi baju tak tukar. Tak gempaq la kalau camni.


Persembahan Hati oleh Stacy yang akak sifatkan tak dangerous, biasa sahaja. Nampak dia struggling nak buat lagu ni menarik, tapi apa kan daya.

Udahh… Jangan kata mulut akak berpuaka ke apa ke.. yang penting memang akak kureng berpuas hati dengan persembahan Hati oleh Stacy malam semalam. Lupakanla pasal sakit tekak tu. Yang penting akak dah cakap kalau pelajar AF nyanyi lagu DatokCT mesti ada yang tak kena. Last-last Nadia pulak yang outshine. Nubhan pun ok. Toi… alahai bilalah kau nak keluar ni? Alif keluar, memang dah akak jangkakan. Hello!!! Kalau kau nyanyi macam tu memangla keluar. Lebih kurang je sepanjang minggu. Takde peningkatan langsung.


Memandangkan kat umah akak ada dua tv, so merasala dapat tengok AIM kat dalam bilik. So time ada persemnahan AF yang hampehh akak masuk bilikla tengok AIM pulak. Time stacy nyanyi kat AF, time tu jugak DatokCT nyanyi di AIM. Pening akak jap. Nasib baik dapat cover dua-dua sekali. So akak very impress ngan pembukaan AIM time Faizal Tahir terbang tu. Ciknek dia besar. Matilah akak!

Photobucket

Persembahan Dayang Nurfaizah-Warisan, Atilia-Gelombang dan Datok Siti Nurhaliza-Suatu Masa. Atilia terlampau biasa dan too safe. Rasa macam takder apa yang menarik kat persembahan dia. Dayang macam biasa la best dan out-fit yang vouge. DatokCT tak payah cakapla, sentiasa ok je.


Persembahan pembukaan oleh Faizal Tahir. Akak suka time dia terbang-terbang tu. Hiks

~ by adriananatasya on May 4, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: