Reply To All Your Comments

Photobucket

Salah faham. Akak teima beberapa komen dan emel yang marah akak semalam just lepas akak cakap persembahan Stacy tak best malam konsert yang lepas. Siap lagi ada yang kata akak dah murtad jadi ahli kelab peminat Stacy. Aiyoohhhh… Tak baik tau.

Akak memang minat sesangat kat Stacy, tapi akak taknak jadi takbur dan tak jujur. Kalau akak rasa kurang best, akak akan kata kurang best. Bukannya akak kata langsung tak best. Ittew berbeza taw. Lagipun ini cuma pandangan akak je. Bagi akak Stacy dah buat yang terbaik, cuma lagu Hati bukan dalam range dia. It’ s good but not perfect. Takde kena mengena jugak kalau ada yang kata akak tak puas hati kalau orang lain nyanyi lagu DatokCT (sebab akak peminat DatokCT) maka akak akan hentam orang tu. Akak cuma kata sukar nak bawak lagu DatokCT se perfect DatokCT nyanyi. And the words in PERFECT. Sebab akak pernah cakap Stacy nyanyi lagu Mula Jameela lebih perfect dari Mulan yang nyanyi sendiri. So akak harap lagu-lagu Stacy akan datang ni, dia akan nyanyi sama taraf atau LEBIH PERFECT dari penyanyi asalnya.

Klik “read more” to see more contents on this title

Bagi akak takder apa yg kurangnyapun dengan lagu Hati yang Stacy nyanyikan tu. Dari segi persembahan tetap mantap. Cuma akak tak puas hati bila Nadia dapat tepukan yang macam tu. Si Adlin tu pulak macam syok sangat kat Nadia tu. (Refer balik post terdahulu) Jennifer Holliday, penyanyi asal lagu tu pun takder terjerit-jerit macam tu. Begitu jugak dengan penyanyi lagu tu sekarang, Beyonce dan Jennifer Hudson. Tak caya cuba tengok video-video di bawah. Akak tetarp sokong Stacy 10000%. Hiks.

Beyonce-One Night Only

Jennifer Hudson-One Night Only

Nadia-One Night Only


Fan Nadia yang tak suka ngan komen akak.. JANGAN MARAAAAA!!!


~ by adriananatasya on May 5, 2008.

One Response to “Reply To All Your Comments”

  1. It’s ok…kadang kita X boleh bias kalau nak org yg kita minat maju…Kalau bagus…kata hebat…kalau kurang…kata jer kurang, bukan teruk…but aku suka cara komen Riana…cuit2 manja jer…tada la mcm adlin komen si Toi tu…mati 13 kali keh keh keh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: