Sg Gabai

State Selangor
Location Hulu Langat
Coordinates and map N03° 09.97′ E101° 54.52′
Water Source Small River
Waterfall Profile Cascades & Vertical Fall
Accessibility Carpark near Fall

Ok. This is what yang akak tengah planning hujung minggu ni. Dah lama sangat tak pergi sini. Last sekali rasanya 3 bulan lepas kot. Baru-baru ni ada jugak bercadang nak pergi sana, tapi memandangkan ada kawan akak yang baru sembuh dari kecederaan buku lali, kami pergi Ulu Yam sahaja. Maklumlah, kalau nak ke Sungai Gabai ni kita terpaksa mendaki anak-anak tangga yang curam. Kesian pulak ngan kawan akak tu.

Yang menarik kat Sungai Gabai adalah suasana nya yang tak sama dengan tempat lain. memang cukup berbeza invironment ka sini. Kalau tak percaya apa kata uols luangkan masa datang berpicnic kat sini. Tapi pastikan hujung minggu, sebab banyak anak ikan. *Matilaaamaaak. Akak try cari gambar-gambar masa akak bekelah kat sini, tapi tak jumpa pulak. Kena terus mencarila ni, Hiks.

Photobucket

Klik READ MORE to see more pictures


Photobucket

Photobucket

Photobucket

~ by adriananatasya on May 5, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: