Ulu Yam

Merasala kan? Tapi akak nak ajak korang pergi Ulu Yam la. Jom pergi sama-sama. Dah lama akak nak post gambar-gambar ni tapi belum dapat kebenaran dari empunya badan. Setelah puas dipujuk, barulah boleh gambar-gambar ni di letakkan di blog akak yang terchenta ni. Moral of the story, Lagi best gi picnic kalau dapat bawak anak ikan sekali. Hiks

PhotobucketPhotobucket

Klik READ MORE to see more anak ikan. hiks

PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket


Tasty tak yang baju hijau tu? Hiks. Sebenarnya tu semua budak-budak kat Putra Perdana ni jew. Diorang tu pantang kena ajak. mesti nak je. Ajak ke bilik je akak belum try lagi. Maaatilamak!

~ by adriananatasya on May 5, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: