The 7th Tag (Tagged By Rasp)

Hurm, tetiba akak kena tag lagiik. Ooo, sekarang uols dah pandai tag akak ye?? Takpe, takpe. Akak akan buat sebaik mungkin. Tapi tag kali ni nak kata susah sangat taklah. Mudah ajo. Bak kata Nadia.. Redah Jewwr… Hiks.

The Rules In This Tag Are:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

Allright, now here’s the answers for Rasp:

Photobucket

Kucing: Akak suka kucing. Tak taulah kenapa, tapi sejak akak kecik lagi akak memang suka kucing. Sekarang ni akak ada seekor kucing dirumah. Kucing tu tidur ngan akak tau. Dia adalah seekor kucing jantan dan mempunya bulu yang lebat. Rasanya kalau uols selalu baca blog akak ni, uols mesti pernah tengok kucing tu. Akak pernah buat post istimewa untuk kucing tu.

Photobucket

Blogging: I really love blogging. Akak start blogging tahun 2003. Time tu akak dapat inspirasi dari cd.blogdrive, tapi sekarang ni blog tu dah takde. Punyalah akak ni rajin sampai sehari akak boleh buat sampai 2 entry. Very the gigih khan?

Photobucket

Surfing And Chatting: This is what I truly are. Hiks. Ha.. mulala fikir lain tu. Akak chatting untuk menambahkan kenalan jew. (*maatilah propa) Kekadang time rajin sangat akak boleh online sampai kul lima pagi. Siap ngan webcam lagiik. Hiks. Untuk apa tu?? Hiks.

Please click READ MORE to view more of this title

Photobucket

Comforter: Tetibew comforter pulak. Tapi ittewlah hobi akak. Setiap bulan paling kurang mesti akak beli satu set comforter atau paling tidak cadar dan sarung bantal baru. Akak tukar-tukar ikut mood. Kalau hati tengah gelap maatila akak pasang set warna hitam. Hiks. Tapi akak tak suka warna putih sebab cepat kotor. Biasanya satu set tu akak akan pakai selama seminggu je. Pastu tukar lain. Kalau boypren akak datang, akak tukarla warna pink ke, biru ke. Hiks.


Photobucket

Taking Pictures: Blogger mesti ada kamera khan? Akak ada dua kamera. Tapi biasalah mana akak larat nak angkut kamera. So akak beli Sony Cyber-shot handphone. Mudah dibawa ke mana-mana. Kalau nampak anak ikan hensem, terus handphone akak pun keluar juga dari beg atau poket. Hiks. setiap keindahan tu harus dirakam katanya. Walaupun… hiks!


Photobucket

Black Hair: Nilah yang paling akak pelik. Tiap kali akak warnakan rambut mesti tak tahan lama. Paling lama pun dua minggu, pastu akak akan warnakan balik ke warna hitam. Akak rasa macam akak lebih cantik berambut hitam. Giewtuh! Kalau akak beli wig pun, mesti kaler hitam. Hitam tu rasanya misteri sangat, macam akak ni, wanita misteri. Hiks.


Photobucket

EPO: Akak ambik EPO atau evening primrose oil 2 kapsul sehari. konon anak kulit dan rambut yang cantik, tapi non adooo. Tak taulah mungkin lama lagi baru dapat kesannya kot. Selain tu akak ambik jugak supplement lain macam vitamin c dan sebagainya. Biasalah dah ala-ala kertu (kertu ke?) ni kena jaga kesihatan. Nanti jantanz lari. Oops!

~ by adriananatasya on May 7, 2008.

One Response to “The 7th Tag (Tagged By Rasp)”

  1. baguslah akak amik supplement tu.. i pun nak kena start lah.. i pun dah makin senja nie oppss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: