No HP Dalam Toilet???

Photobucket

Moteeppppp! No HP aku dikatakan ada dalam toilettt! Ya Ampunn. Kali ni dah 4 orang mesej aku nak berkenalan. Maaatilah aku. Aku terfikir nak tukar nombor, api kesian pulak pada orang-orang yang dah tahu nombor aku. Mamat kat atas tu adalah orang terbaru yang sms aku. Katanya dari Kampung Baru, dapat nombor aku dalam toilet. Motipp???


Aku selalu gak masuk toilet yang ada tulis macam-macam kat dindingnya. Ada yang tulis free service la.. servis bagusla, bohsia dan segala macam lagi. Aku peningla.. agaknya apa la yang ditulis pasal aku tu. Aku pun tak tahu kat toilet mana nama akau tu ditulis. Aku rasa kalau berterusan lagi aku terpaksa jugakk tukar nombor lain. TAPI!!!! yang oenting mamat kat atas tiewww HENSEM jugark kann??? Maaaatilah!

~ by adriananatasya on May 9, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: