Katil Queen Size

Wah… akak maju dah. Bau tukar katil single akak kepada queen size. Merasala besar sikit. Boleh tidur dua orang or tiga orang. Matilah tido ngan anak ikan pas ni senang. Memang dari tahun lepas lagi akak verangan nak katil besar ni. Tak best tido katil kecik. Kalau kena tido berdua lagi parah. So proses renovasi bilik akak telah bermula pagi tadi.

Photobucket

Katil baru akak. Tapi set comforter belum beli lagi. Sabtu ni baru ada masa nak beli. Akak rasa nak beli warna ungu, warna feverettty akak.


Photobucket

Sisi katil akak ada lampu dan himpunan novel-novel yang akak suka. Sebelum melelapkan mata bolehla baca novel dulu. Banyak dah koleksi akak, satu almari. Ni sebahagian ajer ni.


Photobucket

TV akak. Masa malam adalah masa yg sesuai untuk menonton tv dan dvd yang menarik samaada red, blue atau yellow. Sila abaikan dua kotak tissue ittewww. Motippp? Wah..


Photobucket

Satu lagi meja untuk meletak barang-barang kegemaran akak termasuk frame gambar yang cantik itteww. Cantik kah aku? Oopps!

~ by adriananatasya on May 13, 2008.

2 Responses to “Katil Queen Size”

  1. mak tau kenape ko beli katil besar..ko nak berzina beramai2 ngan anak ikan kan..bg luas skit gelanggang tu kan..mak tau…ajak mak sekali

  2. wah…. nak juga ke? jomlah kita gangbang…. wahhhhh.. matilah mak… roboh katil baru!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: