3 Hari Aku Berkelana… Wahhh (Part. 1)

Berkelana katanya. Wahh. Blog aku tak update, sebab kelam kabut tak terbawa pulak laptop pagi sabtu tu. Aku bukan pergi mana sangatpun, aku balik kampung sebab mak aku tak sihat. On the way balik Kuala Selangor tu aku singgah picnic kat Hulu Yam. Kali ni aku tak bawak anak ikan ye.. sebab kat sana dah banyak anak ikan. Wah!

Photobucket

Jalan nak ke Hulu Yam. Macam nak pergi Genting Highland. Nasib baik takde yang muntah keluar cacing time ni. Aku risau gak. Si Kelana tu kan mengandung 19 tahun..kot-kot dia muntah dalam kereta mak!

Photobucket

Sewaktu menuruni anak tangga yang sungguh curams ittew. Slowly je kaki aku melangkah. Kat belakang ada sekumpulan jantains yang hensems belaka.


Photobucket

Jambatan gantung yang aku benci ni. Licin..dan ada paip bocor pulak. Walaupun akak just pakai selipar je..kalau terjatuh malu gak. Tapi lagi malu kalau jatuh pakai heels kan? Wah!


Photobucket

Motippp… pokok rambutan pun ada yang jenis belantara jugak ke? Ni first time aku tengok ni!


Photobucket

Dah napak kelibat abang-abang sasa mansi manda di sini. Akak nak tukar baju jap. Nak cari pakaian renang muslimah. Wahhh!


Photobucket

Ado nampak pontianak Maya Karin bergayut ka atas pokok tu tak? Tadi dalam air ada DUYUNG ( mak la tu! )


Photobucket

Time nak balik. Seronok akak Syam time nih. Bye Ulu Yam.. nanyti kiter datang lagi yea. Wahhhh!

~ by adriananatasya on May 20, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: