Tetamu Malam

Inilah dia tetamu malam mak, kucing Meen Zuleika yang sibuk dok ikut mak tiap-tiap malam bila mak balik keje. Kenapa dia ikut mak, mak tak tau. Yang penting memang dia suka lepak umah mak time malam. Dapat makan sekali. Pastu bila dah dekat kul satu baru dia nak balik. Nak berzina ngan laki dia kot. Dulu time memula datang kekwat tul si Mimie ni, bila nampak kucing mak si Angel terus dia marah. Wah..ko datang umah dia.. ko nak marah dia pulak? Very the tak sedar diri kucing ni. Wah! Tapi sekarang ok dah. Boleh main-main sama lagi.

Photobucket

Dok catwalk dia kat umah mak. Sedarkah dia bahawa kalau mak catwalk lagi cantik dari dia? Opps..


Photobucket

Bergurau senda ngan Angel. Kekadang aku lak yang naik pening. Mana taknya… ke hulu hilir berlari-lari.


Photobucket

Kucing mak steady je tengok betina tu makan. Dalam hati dia mesti kata… curik makanan aku ni.

~ by adriananatasya on May 22, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: