Tahniah Stacy!

Aku menang!!! Aku menang!! Mana dia orang-oang yang pertikaikan pasal SPM dan family aku dulu??? Meh sini aku nak ketuk kepala dia ngan kunci gergasi ni. Biar benjol kepala tu. Wah!!! Sesuka korang ye nagk ngutuk aku. Lihatlah dunia!!!! Aku menang dah ni. Alamak..terlebey sudaaa…
Adussss…memang tak terasapun kemeriahan Konsert Akhir AF6 ni. Selain mulut longkang Adlin.. apa lagi au boleh cakap???? Pembukaan yang ..tak pasti nak cakap apa..bolehla tahan. Persembahan dari Adam dan his dancers. Lagipun skrin besar kat belakang tu membuatkan pemandangan mata akak ala-ala burung hantu jap. Blurrr e.

Nampaknya persembahan Stacy memang gempak. Lagu Aku Stacy memang best giler. Walaupun Stacy masih belum dapat buang sepenuhnya slang kesabahan nya tu, tapi aku cukup terhibur. She deserve to win.

Yes aku memang minat lagu jazz. Sorry kalau ada yang tak sependapat dengan aku. Tapi persembahan Riz untuk lagu Hanya Sandiwara tu takla best sangat. Mungkin bukan genre dia. Tapi he pull out pada lagu 11 January tu. Lagu feverettt aku tu. Wahh.

Aku dah jatuh cinta dengan lau terbaru Nubhan tu. Oh..romantisnya. Nampaknya kawalan vokal Nubhan ni ok sesangat pada konsert akhir ni. Biasanya dia ni cepa pancit dan suranya selalu pecah. By the way Nubie… ko nampak cute sangat malam tu. Akak dah jatuh cinta ni. Sedapnya lagu ni.. leh makan. Wahhh



Akak boring…boringg… Walaupun akak tak suka mulut longang si Adlin tu..tapi jauh di sudut hati akak.. akak setuju ngan kata-kata dia. Siapa lah yang undi ko sampai ke final ni????? Akak terpaksa tutup telinga time kau nyanyi. Motifff bini kaupun nak enterframe sekali kenapa???? Noni lak dok tergedik-gedik. Adussss… (Laserkah mulut kiewwwww?????)



Akak betul-betul terkejut dik bila ko dapat no 5. Napa eh? Ning Baizura siapa cakap lagi yg dia nak kau jadi juara. Akak target ko dapat no 3 je. Persembahan kau takder yang tak best. Sume ok je. Akak malas nak komen pankjang lagi..terima jelah ye dik. Nanti akak datang Setiawangsa akak cari kedai Popia kau.


Ok… so apa nak kata lagi? Juara kita dah tau. Banyak kekurangan pada AF tahun ni. Alahai.. pengacarapun just OK je..tahun depan tak taulah lagi. Tahun depan akak lak na masuk..tengok hancur ke tak Stadium Bukit Jalil tu. Matilah mak!!!

~ by adriananatasya on May 25, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: