Lapar Gilerr

Tengok kat atas tu. Itulah keje aku dari tengah hari. Walaupun macam biskut, sekejap ada, sekejap takde. Sejak join FC Stacy ni..aku rasa happy sikit, banyak member kat situ. Walaupun sekarang ni aku ada banyak problem, at least rasa takla terbeban sangat bila jumpa manusia-manusia gila yang ada kat situ. Aku gila jugak ke? Matila aku!

SOALAN BUAT DIRI SENDIRI: Mana playlist aku kat sidebar tu? Akupun tak tau dah.. penink arr. Ginilah jadinya kalau menghabiskan masa berkerja ngan melayari internet.. pasti ada balanya. Nak kena buat balik. Sekarang dah takde lagu. sedihnya aku. Dahla aku lapar. Lapar sesangat sebab tak makan tengah hari. Akak buka sengkek ye. Tapi akak tak sempat langsung nak makan tengah hari tadi. So apa leh buat.. kena tunggu jap lagi baru dapat keluar beli makanan. Jamu mata jap ngan menatang kat bawah ni. Amboii… sedapnya.

~ by adriananatasya on May 26, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: