Tioman

Terkejut aku dengan panggilan anak saudara aku pagi tadi yang bertanyakan bila aku nak datang menjenguk dia di Mersing. Dia ni merupakan anak buah yang paling rapat dengan aku, hensem pulak tu. Maatilah! Dia berkerja di Pulau Tioman. Cakap pasal dia terus aku rasa macam nak melancong ke sana. Never been therepown. Pulau terakhir yang aku pergi ialah Pualau Pangkor. Aku rindu pulak suasana di pulau ni. Best ke Pualau Tioman tu ek? Tak sabar pualak ni. So aku rancang dalam bulan 7 nanti kot. InsyaAllah.


Tengok gambar cambest je. Penginapan rasanya ditanggung beres, tinggal belanja perjalanan dan makanan je. Oklah tu kot. Nak pergi ngan sapa? Tak tau lagi. Tapi aku mesti pergi sana ni. Tak sabar dah rasanya. Harap-harap rancangan ini akan berjaya.


~ by adriananatasya on May 28, 2008.

One Response to “Tioman”

  1. wah nice la blog nie… I dah penah gi Tioman(3x) and Pangkor(1x).. Love love love love Tioman..

    i gi snokel kat situ dari pagi smpai ptg tak hengat nak naik darat dah.. layan betul…

    gi lah sana kak tapi ask ur anak sedara tu bila time yg best gi… takut masa time u gi laut bergelora so tak leh buat xtivit laut…

    masa i gi, i nampak 2 ekor dolphin ko, dtg kat our bot plak tu.. serious, best siot! uncle bot tu ckp dah setahun dia kuar laut, ni baru dpt tgk.. rezeki i, kenangan yg terindah yg tak dpt dilupakan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: