Aku Dan Kucing ku

Adoii..kul 5.30 pagi ni. Aku baru balik clubbing di KL ngan kawan aku. Punyalah boring tahap cipan aku tadi. Sekarang ni lagi boring tahap gaban. Kat YM takdak orang. Depa ni tak ghetti ka tido lambat sikit? Kesian cek dok melangut sensorang kat sini. kalau ada orang kat YM tu leh gak webcam ngan aku. Oopps..pecah lobang. Matilah! tapi bukan ini masalah terbesar aku sekarang ni. Aku betul-betul dalam keadaan serba salah. Aku dalam dilema ni. Aku rasa nak bagi kucing aku pada orang lain. Tapi aku sayang sangat kat kucing tu. Aku cakap camni sebab dia dah dua kali kencing merata-rata. Sekali di rak kasut dan sekali dalam bilik aku. Biasanya dia tak camtupun. Aku memang serba salah. Perlu ke aku bagi dia pada orang lain sedangkan aku sayang sangat kat dia? Aduhai.. Pening aku nak wat keputusan. Atau mungkindia takkan buat lagi, I mean kencing bersepah tu. Camane ek? Aku sayang gila kat dia. Aku rasa dia lah peneman aku di kala sunyi dan sepi. Korang ada cadangan tak? Please help me.

~ by adriananatasya on May 30, 2008.

One Response to “Aku Dan Kucing ku”

  1. all…raina..ko campak la kucin ko tu kat SPCA..tmpt adopt kucin tuhh..kn sngg…wahhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: