Tengok Wayang Ngan…




Then aku ke MPH untuk survey buku. Semalam aku beli An Extra Half An Inch dari Victoria Beckham. RM71 harganya. Dah lama aku nak beli sebenarnya, cuma semalam baru dapat beli. Lagipun aku memang suka sangat nak Posh tu. Aku suka tengok pakaian-pakaian dia, walaupun aku tak mampu nak dapat badan sekeping macam dia. Adoii… kalau dah gajah tu jangan mimpila nak jadi zirafah. Ngok… kan aku dah menganjeng diri sendiri dah.

Sebelum masuk panggung, aku ngan Faizal gi makan dulu kat KFC. Aku makan snake plate dan Faizal makan Chicken Chop. Hensem pulak abang kat kaunter tu, tapi ada Faizal, takleh nak menggatal sangat. Matiilah! Putuih bersih kulit muka dia… harus ciknek dia hitam. Wah… memandai je aku kan? Matilah aku! Klik More kat bawah ni kalau nak tengok siapa Faizal. Matilah mak.


~ by adriananatasya on June 1, 2008.

One Response to “Tengok Wayang Ngan…”

  1. ooo..tgk narnia daa..xpe la..at least ko dpt gak tgk..wahh!!nnt2 ble aku free n ko pon free kite tgk r sme2 k??no hal la riana..ela2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: