Minyak Lagi

Aku mengantuk sangat. memang aku dah gila agaknya chatting sampai kul lima pagi. Apa kes? Dahla malam tadi server cam pukimak. Aku siap tertidur depan laptop sementara tunggu connect. Bangun-bangun rupanya dah satu jam aku tertidur, dapat je masuk chatroom, rupa-rupanya bukan aku sorang je yang kena, tapi ramai lagi. Penat beratur kat stesen minyakpun tak habis lagi. Ada kawan aku tu punya lama dia beratur, bila masuk time dia..minyak dah naik harga. Wakakaka. Kesian dia. Penat je nak beratur. Yang kawan aku lagi sorang ni lagi best. Sehari sebelum tu dia dah full kan tank dia. So dia tak dapat nak join pesta kat stesen minyak tu. Orang lain dok dalam jam.. dia steady je tengok dvd kat umah. Yang aku pulak balik umah terus bukak laptop, nak sambung chatting katanya. Bila masuk-masuk, serevr lak cam anjeng. Sekali masuk yang ader semua jantan-jantan yang adooo. Kalau ada yang hensem pun semua mat salleh jew. Takleh aku cuci mata tengok webcam orang melayu. Agaknya semua penat gi pesta kat stesen minyak kot. Agaknya lah.

So pasni aku konferm orang minyak yang wujud kat dunia ni akan insaf dan sujud sahwi setiap kali masuk waktu sembahyang. Yea la… dorang dah takleh bermaharajalela dah. Harga minyak dah naik, so dorang nak lumur badan dorang ngan apa? Takkan nak lumur pakai majerin kot? Yang pelik tu..kalaulah benar orang minyak ni wujud, kenapa dia taknak menceroboh masuk rumah mak dan merogol akak??? Akak setiap malam bersiap sedia je.. tapi orang minyak ni tak jugak muncul-muncul. Err…. mati ker mak???**

~ by adriananatasya on June 5, 2008.

4 Responses to “Minyak Lagi”

  1. gitew kan..akak setuju je…orang minyak takut ngan ko nyah..ko lebih menyeramkan..gitewkan..matilah mak

  2. Hahahaha! Kelakar pula baca komen pasal orang minyak tu. Eh, kenapa Lucky click je nak komen, kuar pop up suruh tengok porn movies? LOL!

  3. ya ke lucky..tak tau pulak… ok je ni

  4. hakhakahk..
    seb baek ella x pakai minyak😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: