Tag Dari Abang Kai

Wakakak.. penink kepala aku nak wat tag ni. Memula nak serrender dah. Akhirnya ok jugakla. Tula, dulu dapat tag senang berlagak sangat. Bila dah dapat yang susah cam menderita lak. Wakakak. So to Abang Kai..ni ha aku dah buat tag gileerrr kau ni. Harap berpuas hati ye. Matilahhhhh! Kalau tak puas hati… buat-buatla puas hati. Semalaman aku memikirkannya ni. Wakakakakak! Nak pengsan dah ni. Baik ko belanja aku minum cepattt!

Dalam gambar kat atas ni ada dokumen,
Dokumen tersembunyi yang tak boleh dilihat,
Pelbagai kaedah menyorok dokumen,
Cuba lah carik jangan penat.

Wah berpantun dah aku.

Tips:-
Sila Klik Gambar atas ni dulu. Kemudian… save gambar ni pada format *.jpg. Gunakan kaedah open with –> Winzip @ Winrar untuk melihat kandungan fail ini. Isikan nama anda dalam fail yang dikepilkan, Kemudian tag 10 orang kengkawan anda lah. Dengan ini senarai nama semakin bertambah….

1. Klik gambar di atas
2. Save dlm pc
3. Gune Winrar@Winzip utk deal ngn file tu..
4. Isikan nama anda dlm document tu..Save..
5. Tuka kn jadi pic..pastu tag kt 10 orang member anda..

Bile dah jumpe document.. open.. kena ade Microsft Excel.. unlock dulu document.. pastu masukan nama anda.. so lama-lama senarai nama makin bertambah.. Kalau tak paham leh tanya ek.. tapi jawapan kena cari sendiri.. jangan cepat putus asa.. usaha sampai dapat. Matilah!


Bawah ni adalah aangsa-mangsa aku!!

-Rammeims
-Luckystarian
-Okfind88
-Temah8

Buat jangan tak buat ok. Aku ngantuk. Tadaaaa!

~ by adriananatasya on June 6, 2008.

One Response to “Tag Dari Abang Kai”

  1. warggggggggh..gila ko nama aku pown ade..huahuahua….ngok ko

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: