Sunway Lagoon

Yeah!!! Akak pergi Sunway Lagoon tadi.Asyik mandi kat air terjun je, kali ni akak terus mandi kat sunway Lagoon. Ya Ampuunn…. banyaknya anak ikan.. lagi banyak dari Ulu Yam (*sudah semestinya lah khann?) Tetiber terjumpa lak beberapa orang kawan DIVA yang malatophh.. So ada la geng nak melacch. Wakakakaka! Yang penting akak seronok tengok ciknek anak-anak ikan jew tadi. Ada yang senget, ada yang parking atas, ada yang kecut. Matilah! Akak macam nak wat photoshoot je..tapi susah sikitla.. sebab kamera akak bukan kalis air. Ko hengat kamera aku cam kamera NIKKON yang leh bawak berenang dalam swimming pool tu ke? Akak tak mampu. Wahh! Lupa lak.. akak pakai kamera handphone jew. Matilah akak kena keji pas ni! Tapi takpe.. still cantik gambarnya. So tadi walaupun penat kena himpit dan kena raba (*matilah sukerr) masa nak masuk… tapi bila dah dapat jejak air rasa seronok sangatz. Korang nengoklah gambar yang leh wat korang jelezzz ni.. walaupun tak seberapa. Matilah akak… ada beribu-ribu orang hari ni sempena ROXY party. Banyak anak ikan, kalau Reezberry atau Kak Cham ada ni mamposslah akak terjunam ke dalam lagoon tue.


Waaa…. nangis tengok anak ikan.. napa dorang tak ngorat akak? Matilah lupa nak pakai krayolan bagai. Rupa akak macam perempuan amazon.. mana dorang nak pandang kan?



Bergerak lak tangan akak. Kalau tak dapat tengok badan abang ittew yang very delicious. Matilah lagi sekali!



Matilah lagi. yang duduk tu ciknek dia besau. Akak nampak ngan pandangan mata halues akak. Kalau dapat tu terus buat laki kontrak seumur hidup. *pengsan.



~ by adriananatasya on June 7, 2008.

5 Responses to “Sunway Lagoon”

  1. cesssss ko dapat masuk..!!
    cess cesss cesss…!!!

  2. wakakakakak.. tu pun sakit kena himpitttt

  3. MUAHAHAHAH…
    BANYAK NOH ANAK IKAN BILIS…
    X SUKE MAK!
    X KELAS GITU…
    AUWWWW!

  4. wah…
    beshnye.tp kn..mane pic yg ko pakai baju swimming??

  5. Good post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: