Gathering Di Rumah KOS

Thanks ya Kos sebab invite aku. By the way.. cantik rumah kau.. rasa cam nak pindah je pergi umah kau. *Matila.. Tak sempat lak nak culik kucing kau tadi. Makanan pun boleh tahan walaupun aku tau bukan kau yang masak. Wakakak.. So apa komen? Memang aku ni pendiam sikit orangnya.. *Matilah propah… Mungkin sebab tak jumpa geng lagi kot. Aku gigih pergi rumah kau sampai sanggup MC tapi ko tak bagi ponnn baju t-shirt Stacy. Matilah verangan diva niii!


Aku ngan Kos. Ada macam beauty and the beast atau Cindirella ngan Prince Charming tak? Matilah erangan tak habis-habis ni!


Mesyuarat agung tu, jangan kacau. Fir dan Laura tengah kira hutang ngan Along tu.



Beruk-beruk yang dibanggakan oleh Kos. Oleh kerana kucing dirumah aku lebih cantik, aku menolak untuk menculik beruk-beruk ini. Wakakak!

Well, for those yang tak pergi tu, aku jamu ngan makanan yang ada kat situ. Kos, alin kali kalau ada makan-makan free lagi jangan lupa jemput aku. Next time aku bawak tupperware sekali ok. Matilah!



~ by adriananatasya on June 8, 2008.

5 Responses to “Gathering Di Rumah KOS”

  1. Riana…Thanx for coming…finally jumpa juga ya…comel.
    Masa kamo balek…ramai yg tanya nape u diam jer??? aku Xtau camana nak jawab…just say 1st.time meet up.Tapi kan…u out of my expectation la…I mean…sangka, or ingatkan u manja dan peramah???

  2. wah kos… aku manja dan peramah ni.takla…aku macam terpenjara di sebalik identiti muslimah semalam.nak cakap lebih takut ada yg takleh terima sbb mulut aku ni kekadang erpuaka. so aku diam je la. nak wat camne..

  3. Riana…ok la…aku paham…1st time jumpa semua, cuma aku risau kalau u rasa tersisih..padahal ko yg pencilkan diri.

    P/S:..Aku copy paste pic U ya…aku xde tangkap gambar dgn U mlm tu…nak buat pendedahan…aka pengakuan ni la Riana yg kat CBox tu utk tatapan ahli Fc

  4. wei kos…. aku belum adobe gambar tu… by the way.. boleh ke copy? wakakakakak

  5. wah..bkn main mesra lagi kamooo..huhu..kos…smpai ati rampas my queen..huhu..matilaaaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: