Resipi Diet Bersama Akak!

Waaa…. cam gemparkk je kan tajuk kat atas tue? Dari dulu lagi Akak sibukk nak diet tapi adooo! Sessi diet dah jadi sessi mengetongkan body. Kaedahnya nak ikut statement Adibah Nor, love your body the way you are. Matilahh! Tapi tetap yang kurus jugak dipandang cantik. So hari ni Akak once again cuba diet. Cuma kali ini Akak try without obat-obatan which make me kurus sekelip mata and gemuk balik lepas berenti makan obat-obatans ittew. Hampehh. Sekejap je Akak muat pakai baju saiz S. Pastu kena pakai saiz XL balik. Huwaaaaaa! Bila time kurrus oberr la pulak rajin gi clubbing bagai. Lagi seronok bila orang puji Akak dah kurus lah, Akak dah santeqq lah. Kembang semacam je. Tapi bila dah gemuk balik, terus memerap kat rumah. Nak keluarpun malas. Dok umah masak, makan, masak, makan, masak, makan, tidooo. Aiyooohhh. Dahla bila nak masuk ke zaman kertu ni, kadar metabolisma menurun. Nak kuruspun susah. Haiyakkkkk… apa aku membebel nih? Tengok gambaq sat ek!

Photobucket

Buah-buahan untuk makan tengah hari. Sedap kan? Tapi, kenyang ke? *Lariiiiiiiik!

Photobucket

So hari ni akak start try diet without obats-obatans. Akak bangun pagi dan minum air kosong. Pastu bukak laptop dan chat sekejap. Dan untuk tengah hari akak try ambik epal dan anggiurs. Sodappps. Sumber gula tu. Hiks. How about my dinner? Mau buat ikan kukus lagie kahh? Tak tau la lagi. Makan sup sayur? Maybe. And, the biggest and most importang question.. Can I Do This? Serrraammmm je dengar soalan ni. Huhu!

nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

adv_username = “lara_audy”;
adv_gid = “lara_audy_default”;
adtype = “336×280”;

~ by adriananatasya on June 26, 2008.

One Response to “Resipi Diet Bersama Akak!”

  1. tahniah akak ucapkan..semoga ko kurus cam tiang letrik…same2 lah kita diet yer..susah gak berupa nangka ni yer..serik akak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: