Mesyuarat Yang Mengantukkan Aku

Dah beberapa hari dah aku terima email dari Laura, setiausaha Stacyfrenz tentang mesyuarat yang akan dijalankan, dan wajib dihadiri oleh semua AJK. Hurm.. Zaki yang dok jauh nuuuun di Pantai Timur tu pun sanggup datang, so Akak pun terpaksa la pergi gak. Dah tanggungjawab katanya kan? Actually Akak demam semalam, api nasib baik petang tu Akak cam ok sikitlah. So Akak geraklah ke Padang Merbok untuk menyaksikan Konsert Cornetto Love Sparks. Memang best persembahan Stacy malam semalam. Lagu Makhluk Tuhan Paling Seksi tu Akak rasa paling best, lebih best dari konsert mingguan AF dulu. Yang penting Akak jumpa Eleza @ Rammeims yang macam tong ittew. dan berjaya menyuruh dia berlari marathon untuk memeberikan tiket kepada Akak!

Photobucket

Masa ni kat konsert. Tak dapat Akak nak ambiuk banyak gambar sebab environment gelap sikit. Nak bawak kamera tapi lupa nak charge bateri. Handpon Akak takleh zoom jauh. Lagipon hujan.. kang masuk air nangess laks!

Lepas tu Akak and the gang bergerak pulak ke Pandan Indah untuk mesyuarat. Dok lepak sambil minum kat Restoran Timor, sambil mendengar hujah-hujah Kos dan Laura. Aku setuju ajek. since aku dah ngantok tahap cimpanzi. Manusia-manusia yang terlibat dalam mesyuarat tersebut ialah:

  • Kos
  • Firman
  • Adrin
  • Laura
  • Aku
  • Ann
  • Zaki

Selain tu ada gak beberapa orang tetamu tak diundang lain yang sibuk dalam acara mengambil gambar terutamanya Reen. Habis gambar aku tak berdandan macam puteri diambilnya. Matilah pecah lobang. Huwaaaaa!!!

Photobucket

Lakonan mantap seperti chipmunks oleh Firman dan Zaki. Overr tau… tak sedar diri bapak orang tu!

Photobucket

Casper ngan Reen. Dua-dua dah gilosss. Perangai cam anak kecik. Tak sedaq dah tua bangkers.

Photobucket

Wakakakaka… selama ini dimanakah kau menyorokkan diri kau yang teramat besar itu? Sesungguhnya kau tidak boleh menyorok. Wakakakakaka!


Photobucket


Ann terus pose manja cam kucing bila kamera Akak dihalakan ke arahnya. Huhu!


Photobucket


Memang semuanya macam dah kenal lapan tahun. Padahal baru seminggu kenal nih. Cepat mesra ahli SFC ni!


Photobucket


Makanan yang diorder oleh Ann. Yang penting Zaki makan sampai empat ok! Konon tak lapar.. tapi????


Photobucket


Di sinilah lokasi mesyuarat diadakan. Akak yang paling last bergerak, Akak yang sampai dulu. Yang lain tu terlampau berhemah bawak kereta.



nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on June 29, 2008.

3 Responses to “Mesyuarat Yang Mengantukkan Aku”

  1. hahahahha gilakkkkk….

  2. ar ar ar
    persal ada gambo aku??!!

  3. ahaks..gilak ko.perlu ke tlak bil yg aku mkn??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: