Meeting Lagi Bersama Stacy

Penat!!! Aiyoooo… baru siap update blog Stacy, baru ni nak update blog sendiri. Tapi masalahnya akupown tak tau nak update apa ni. Huwaaaaaaaaaaaaaaa. Ok… AKu nak citer semalamla. Aku gi somewhere around Puchong untuk ketemu Stacy. Actually it was a meeting, sambil beramah mesra gittew. So yang ada kat situ ialah Laura, Adrin, Reen, Ann and her boypren, aku dan Casper. Tunggu la kat situ jap, sampai Stacy muncul. Lepas bincang-bincang apa yang patut, jam pun dah kul 12.00, so Stacy kenala balik sebab nak tito. Pagi ni nak pergi Sunway Lagoon katanya. Yang kitorang ni dok la lagi kat situ. And sudenly kitorang rasa better cari sesuatu untuk di main dan di jolok. (*Ooops) Main pool la.. jangan pikir bukan-bukan ek. Mak tengok je, sebab mak tak pandai bab jolok jolok ni. Pukul 1.00 balik… titooo. Aiyooo… skemanya jadual harian mak. Wakakakkakaaka! Tapi ada yang eksklusip ni… nak tau… korang klik je link read more kat bawah tu. Heheheh. Ada beberapa keping gambar eksklusipp Stacy kat Gold Coast Australia bersama Nubhan dan Riz. Aiyoo… tak ghetti-ghetti ke? Klik je la “READ MORE” tu!

GAMBAR_GAMBAR DI AUSTRALIA

Cuba teka tangan sapa kat belakang tu??? Tu tangan Riz tu. Mak juara… sebab teka betul! *Tetibe..

Errr… gambo ngan Nubhan. Harap maklum…. Nubhan pegang Koala tu ek. Jangan pikir bukan-bukan!

Aiyoo… siapa yang lebih menyerlah? Stacy? Nubhan? Atau akak kat belakang tu? Matilahhhh!

Sambung Balik Gambar Meeting Malm Tadi… Cam keling dah aku!!!! Putar Belit Nih!!!!

nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on July 9, 2008.

4 Responses to “Meeting Lagi Bersama Stacy”

  1. errr berbunga hati den melihat gmbr nubhan n stacy tu…hehe jgn risau x fikir bkn2 punya just fikir yg baik2 dan doa yg baik2 jer…muehehehe

  2. wah..da la g diam2..huhu…punye hako carik smlm…pape pown..ko terbaik skali rr..

  3. ehhhhhhhh apa kehey muka aku mcm tekujat tuh… hakhak

  4. weh..persal montot aku tersesat tuh weh??!!!!
    rianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: