Tag Lagi… Ekekekek…Gila Aku Jap!

Muka mak ni muka TAG ke? Aiyo… korang kan… suka tag mak. Taulah mak rajin menjawab tag. Kali ini mak telah di tag eleh Eleza dan soalan tagnya agak mudah je. Kalau susah harus ko kena belanja aku Kenny Rogers lepas siap buat tag.

1. Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan :

  • Ubat yang membolehkan aku kurus cam Kate Moss
  • Sepasang kasut dari Jimmy Choo
  • Satu lori anak ikan yang semua cute-cute belaka
  • satu pekerjaan yang bagi aku gaji 20 ribu sebulan, tapi tak penat
  • Sebuah kapal terbang

2. Senaraikan alasan atas pilihan itu :

  • Sebab badan aku dah macam tong
  • Mak tak mampu nak beli kasut Jimmy choo
  • Mak takde masa nak carik anak ikan
  • Kerje mak sekarang ni agak membosankan, dan gaji cukup-cukup makan
  • Supaya mak senang nak pergi Thailand, wat pembedahan nanti

3. 5 Impresi terhadap orang yang diminati:

  • Mesti hensem, ni first place, supaya senang mak nak berlagak
  • Banyak duitla uolss, tak mau yang papa kedana
  • Bertanggung jawab, ikhlas, menghormati orang tua. huh… cam jawapan peperiksaan!

4. Perkara hebat yang pernah dilakukan:

  • Berzina dari malam sampai ke subuh, tanpa jemu
  • Lari dengan kasut tumit tinggi 5 inci semasa dikejar JAWI
  • Masak ikan kukus yang sdap dan lazat. Hiks
  • Tidur 20 jam.. Er.. kira hebat jugak tu!

5. 5 Ciptaan yang paling disukai

  • Foundation, sebab boleh buat muka mak cantik, halus dan gebu
  • Adobe Photoshop, sebab leh edit gambar mak jadi jelita
  • Kad ATM, cuck je, kuar duit.
  • Handphone.. hebat apa? Kalau takder handphone matilah kita
  • Ciknek besar, waaaa….. Hiks!

6. 5 perkara yang dibenci:

  • Orang yang suka menipu
  • Anak ikan yang muka pecah rumah, pastu feeling-feeling hensem
  • Bila handphone habis kredit
  • Harga minyak naik (politik sangat aku kan?)
  • Bil, bil, dan bil. Kenapam kite kena bayar bil? Tak best la

7. 5 orang yang mahu di tag:

  • Anis Hayati
  • Tauruzmama
  • Fifiey
  • Nakamichie
  • Ann

Sila abikan kalau anda dah jawab tag ini ye. Mak tak kisah… kali ni mak takde sumpah apa=apa. mak bertukar jadi dewi buat sementara!

nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on July 12, 2008.

One Response to “Tag Lagi… Ekekekek…Gila Aku Jap!”

  1. Thanks TAG Anis..
    Nnti Anis jwb TAG tu..
    lama xon9..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: