Answer To My Own Questions

Yuhu… buat masa ini hanya Cik Temah yang berjaya menyiapkan Tag di bawah, dan suddenly dia Tag aku balik. Hiks. Okla.. lagipon aku tak jawab soalan-soalan aku tu, so here I am. to jawab soalan-soalan maut ittew.

1) Pertama kali mendengar perkataan SEX, apa reaksi anda?
Pertama kali mendengar perkataan SEX aku memang tak pikir apa-apa. Mungkin masa tu kecik lagi. SEX tu apa akupon tak tau. Ntah aiskrim ke, cekelat ke… manalah mak taw.

2) Siapa yang mengajar anda tentang SEX?
Of Courselah video blue. First time tengok ngan kawan perempuan ni. Abang dia nye tape. Time tu barulah tau how to masukkan ittew ke dalam ittew. Hiks.

3) Angan-angan anda dalam SEX?
Haruslah mak verangan nak main ngan Brad Pitt, atau Rain, atau Orlando Bloom. Mat tidaks boleh meletakkan fantasi seperti Ning Baizura di sini ya kerana mak selalu dah buat macam tu, I mean ngan ramai orang pada satu masa. Lariiikkk!

4) Perkara yang sering anda lakukan bila anda teringinkan SEX?
Should I mention melancap kat sini. Matilah… biasalah… tengok dvd arr. Ape je leh buat. Takkan beribadah kot? Atau bertapa?

5) Ceritakan pengalaman SEX paling dasyat anda?

Ahah… I telah dorogol berkali0kali dalm satu malam oleh seseorang yang sungguh bertenaga. Ahaks! Propa lah kan….. macam tak selalu pulak. Yang penting mak pernah jumpa yang ala-ala GODZILLA punye ciknek sampai mk hampir-hampir nak mengucap. Matilah mak kena panah petir pas ni!

6) Tunjukkan satu gambar anda yang paling MENGGHAIRAHKAN
Aduh… gambar mana ek… banyak yang mengghairahkan… Hiks.

7) Penuhkan slogan ini : SAYA SUKA SEX KERANA…
SAYA SUKA SEX KERANA sex itu sangat nikmat. Pendek dan ringkas je slogan mak. Huhu!

nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on July 21, 2008.

8 Responses to “Answer To My Own Questions”

  1. nyah ko mmg perempuan lucah…wah berani mati dedeahkan skandal sex ni..mak sujud thailand kat ko…TAHNIAH

  2. wakakakakaak… wey gila ghairah aku tgk pic ko!
    ko la mahkluk tuhan paling seksi! auwww auww auwww.. ahh ahh ahha!

  3. hoit…. gilosss…tu pown aku dah ptong sikit bahgian bawah. hakhak/..

  4. wakakkakkakaak giloooooo

  5. perghh..meletop gambo ko riana..
    miakakakaka..giler seksi

  6. waah.gilak rr ko riana..hiks..mm hako da jwb da tag ko..ahaks..

  7. Nak opinion dari org yg dah kawen ke?😛

  8. akakkakakak…. wei… tag ar laura ni wei! Hiks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: