Shilakak Punya Keling!!!!

Photobucket

Aku ngah moody ni. Earphone handphone aku brand JVC baru jek kene kebas dek keling. Aku saspek sangat keling-keling tu sebab suka sangat tanya aku bende pelik-pelik sambil kawan dia yang lain duduk kat kaunter. Lebih kurang macam try buat aku busy la. Last time aku saspek diorang curi ram dan DVD software kat sini. Nak tangkap takde bukti. So sekarang aku berputih mata je dengan kehilangan earphone kesayangan aku tu. Apalah nasib aku. So sekarang aku nak happykan diri aku jap.

~ by adriananatasya on July 29, 2008.

2 Responses to “Shilakak Punya Keling!!!!”

  1. waah.riana..sape bg kod ni kt ko??hiks..lalalala..besh r bunyi music dia.pape pown.sabr la ngan keling tuh..mm nnti ujung bulan kite beli yg len ek??ok??

  2. sabar ye riana…len kali pasang perangkap kat keling2 tuh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: