TAG Dari Kos

Awasss… berani kau tag aku pasal rumah yea? Huwahhh… aku tengok Reen awal-awal lagi dah buat. Kemaruk apa dia ntah. Tatau la.. Ann bila lagi? Hahahaha. So inilah rumah aku. Waaaa…. nangessss!

Ni la bilik aku. Since last week aku pakai cadar warna hijau, yang paling baru sekali dalam koleksi aku. Kiranya ini adalah cadar hijau kedua yang aku beli. Aku lebih suka warna-warna gelap sebenarnya. Ada jugak beberapa warna ceria seperi ungu dan pink.

Masih lagi dalam bilik aku. Meja di tepi katil aku yang merupakan meja tempat meletak jam dan beberapa item lagi. Ada bunga. Hiks. Maklumlah perempuan. Perempuan ke? OOpps!

Koleksi novel-novel aku. Tapi dah lama tak mengumpul novel baru. Sekarang dah tak cukup masa nak kumpul dan baca novel dah. Kerjaya dah membataskannya.

Koleksi lilin-lilin kesayangan aku. Dibeli dari merata tempat. Sebahagian lagi aku letak di ruang tamu.



Motiippp ada shisha??? Untuk apakah ittew??? Untuk anak-anak ikan yang bertandang kah??? Lariiiiiiiiiiiik!




Cd Player dan koleksi anting-anting kesayangankiewww. Ada banyak lagi anting-anting tu, simpan dalam kotak.




Ermmm… ruang tamu lak. Inilah tempat aku dan kawan-kawankieww beriadah di masa lapang. Bukan untuk tengok cerita blue occay!




Ada cermin besar di satu sudut. Cat warna hijau yang sampai gaduh-gaduh masa nak pilih. Tapi sebelum raya ni kami akan tukar warna lain. Tak tahu lagi warna apa.. tunggu!!!




Ruang makan kieww yang simple. Meja makan kami dah sedekah kat rumah orang since kami dah bina meja konkrit ni. Bakul nyonya tu Casper rembat mak dia punyer kat Melaka. Hiks!




Ruang untuk projek. Oopppsss… silap! Ruang istirehat. Hiks.




And lastly mestilah luar rumah. Biarpown duk apartment, jangan lupa untuk berkebun. Hiks. Ada pokok cili, daun kari, kunyit dan serai. Hiks. Pas ni mak nak tanam pokok tomato lak.

So ittewlah jawapan aku kepada tag yang diberikan oleh model yang sajer-sajer nak melampu ittew. *Matilah!. So sekarang aku tag Okfind88, Eleza737, Fifiey, Shaofie dan Nakamichie. Ada bantahan? Lariiiiiiiiiiiiiiiiiii!

~ by adriananatasya on July 29, 2008.

8 Responses to “TAG Dari Kos”

  1. oit..gilos ko..ade patut tag kami yg masi studi ni..mm oit..aku xnk jwb…occays?ni bantahan dr aku..so…arghh..malass…

  2. Wah…Riana, dari ruang tamu sampai ke bilik hijau, kat luar pulak ada tumbohan hijau, takot aku ko ni tiap hari nyanyi lagu “Hijau”. But rumah kemas dan bersih…dari 5 bintang, bagi ko 4 suku bintang heh heh heh

  3. dlm bilik aku ijau eks? minggu depan dia tukar kaler maroon lak. hiks

  4. wakakakkakakakak mcm mana aku nak jawab tag ni….takper2 aku akan jawab tapi bilik guna bilik kakak aku…..matilahhhhhh

  5. ambik ko riana..da berbintang2 ni…so da bape bintang ko da kumpul??hiks..larikk…

    bro kos:riana akan nyanyi lgu ni..si baju hijau..yg sedg bertugas diperantauan peluru xbermata..harus waspada…GAGAH PERKASA…..idaman ku…harus waspada.larikkkkkkkkkkkkk..(ni riana yg nyanyi..)

  6. hmm nak tanya…bilik utk solat ada tak..knpa tak tunjuk…heheh

  7. astaga… insafff jap!

  8. ko mmg sker kaler ijo ek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: