Kucing Freddie

Hiks.. Malam semalam aku pergi rumah baru kawan aku, Freddie. Dekat je ngan rumah aku. Dia baru pindah sini. Tolong dia angkat karpet yang baru beli. Masuk-masuk je, dah dengar bunyi kucing. Sekali masuk, aku lak yang macam nak pengsan. Ya ampunn, punyalah cantik kucing dia. [Terus aku lupakan kucing Kos buat sementara waktu ni] Nama kucing Freddie ialah Nemo, Femo dan Memo. [motipppp nama kucing dia pelik?] Aku sempat snap beberapa keping gambar kucing tuh, nak kongsi ngan korang semua.

Yang ni kampung sikit kucingnya. Tapi sangat manja. Dia suka cium telinga aku. Hakhak!

Pose model gittew kucing ni.

Ada macam burung hantu tak muka kucing ni? Hiks!




nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on August 5, 2008.

2 Responses to “Kucing Freddie”

  1. Begitu la nasib Org tempatan, ada pemuda tempatan, nak juga pemuda mat saleh atau kurang2nya kacukan. Ayam kampong memang X sehebat service ayam bandar, begitu juga nasib kucing aku yg ditakdirkan jadi kucheng kampong, dah nampak kucheng Parsian tu…dah dilupa kan dah berok2 aku. Tapi takpe, walau kucheng aku kucheng kampong, yg penting nama mereka very the International diciplak dari nama anak World celebrity, Maddox, Zahara, Brooklyn dan Suri. HGuh…apa kelass nama kucheng ntah sapa si freddie tu…semua nama kartun Finding Nemo, surat memo keh keh keh

  2. aiyooo… kucing kampong tak sedar diri tu. hakhakhak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: