Friday’s Story

Aku sangat sedih hari ini. Aku terlambat masuk keje kerana terlambat bangun tido. Aku sepatutnya masuk pukul 2.30 lepas sembahyang Jumaat. Sekali aku celik mata, aku tengok kucing aku tengoh dok khusyuk memerhatikan aku. Sekali aku andang jam, sudah pukul 2.25 petang. Aiyooo… very the pukimawati kucing tu. Cubalah ko gerak aku, dari ko dok nengok-nengok aku. Aku taulah aku sangat jelia semasa tidur. Hiks. Jelita kah? Yang penting malam semalam aku tidur ngan Freddie. Punyalah sakita hati. 3 per 4 dari katil tu milik dia. Aku dah kat tepi, sampai nak jatuh dah. Ganas betul dia tidur. Siap tangan dia kat merata-rata badan aku. Aderke patut. Dia lena tidur, aku yang terpinga-pinga. Tak mo dah aku tidur ngan Freddie.
@kembarAku lambat sangat tidur malam tadi sebab aku dok chatting kat website Stacy. Kalau dah dok melangut kat situ, memang lambatlah aku tidur. Pastu melayan la pulak sorang anak ikan Putra Perdana ni, Ijan nama dia yang sesunguh-sungguh nak jumpa aku. Tapi Ijan ni budak sekolah lagi. Form 5, tapi sangat cute. Aku tak pernah jumpa, baru ber sms dan mms jer. Tengok muka boleh tahan. Try mintak mms ciknek dia, malu katanya. Habis tu ko nak jumpa aku wat apa kalau tak berzina? Time tu tak malu la? Haprak punya anak ikan. Sibbaik ko cute, kalau tak dah lama akak reject.



Erm, inilah gambar si Ijan. Sama jugak ngan kat atas tue. Muda lagi. Budak sekolah. Tapi feeling-feeling nak bercinta cam orang tua. Tapi cute. Hiks. Harap maklum, mak tak tabur duit mahupun cebisan kain kapan depan umah dia eks. Lariikkk!


So tomorrow akak ada meeting ngan AJK StacyFrenz. Nak mebincangkan tentang masa depan dan beberapa maslah berbangkit katanya. Terpaksalah pergi, walaupun Abang Melaka ittew tiada di rumah Kos. Matilaa** Kalu dia ada komperm pukul 4 petang akak dah sampai. Hiks. Bercakap pasal FC ni, biasalah. Pantai mana yang tak dilanda ombak kan? Yang penting kami tetap bersatu demi membangunkan pertubuhan ini. Cayalah!

nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on August 8, 2008.

4 Responses to “Friday’s Story”

  1. ko mmg cantek meletup nyah..pancaran sinaran nya mampu menyilaukan mata anak ikan yang memandang..lagi satu ko meletup sebab tu xyah spedo anak ikan…

    bg mak satu anak ikan plz..setakat ni mak ade 27 oarang je..nak cukupkan 30

  2. amboi senduk… 27 tu tak cukup lagike? banyak koleksi ko? mesti hensem2 belaka kan? mak nak kene jampi serapah thailand baru dapat seekor anak ikan.

  3. waah..budak tu bru form 5…mm siap larh nnti aku report ngan dak melaka tuh…..aku akn report kt dia..yg ko curang.erks..larikk……wah akak enduk…nk ckp 30??mm nape xcukup 50 trus??wah..bru besh…hiks…..mm riana tuh..ade byk tuh koleksi anak ikan dia…..mm da lebey dr akak senduk sy kira….mm mmg byk dia simpan..lam kocek pown ade tuh…hiks…larikkkkkk..

  4. wakakakak gilakkk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: